MGC Mútua

espaimútua estudi

L'educació dels fills és un dels temes que més ens preocupa. Aconseguir que assumeixin hàbits d'estudi, i que aquests siguin productius, és una tasca en la que hem de començar a treballar des de molt aviat.

ALOHA Mental Arithmetic

espai mútua estudi presenta ALOHA Mental Arithmetic, un nou i revolucionari mètode dissenyat específicament per a nens entre 5 i 13 anys, que contribueix al seu desenvolupament mental i estimula les seves habilitats analítiques i creatives de forma divertida.

Gràcies a ALOHA Mental Arithmetic els nens complementen a la perfecció el seu desenvolupament escolar de forma eficaç i entretinguda.

espai mútua estudi us ofereix la possibilitat d'accedir, sense cap cost, als 4 tallers de beneficis d'ALOHA:

Cada taller es desenvolupa en 8 sessions de 2 hores cadascuna.

També podeu accedir a la seva formació reglada de forma subvencionada.

Al mes de juny està previst realitzar tallers "demo" de ALOHA a les oficines per provar el mètode i resoldre tots els dubtes que tingueu. Consulta la data i horari dels tallers.

espaimútuaestudi+

Pensat per a tots aquells mutualistes, majors de 14 anys, que necessitin un lloc adequat on concentrar-se, estudiar i/o preparar els seus exàmens i treballs de recerca. Tenen a la seva disposició, sense cap cost, les nostres instal·lacions amb connexió a internet via Wi-Fi.

Sala preparada per estudiar

Sala preparada per estudiar

Els nens aprenen d'una manera divertida

Truca a la teva oficina per conèixer la programació i la planificació de les diferents activitats. Les places són limitades.